Tuoteryhmät

Yhteystiedot

Crocoliini Oy
Valtakatu 30
53100 Lappeenranta
puhelin: 050 521 37 70 (Myymälä)
sähköposti: info[@]crocoliini.fi

Y-tunnus 2309688-5

Tarkemmat yhteystiedot

Myymälä avoinna:

Ma - Pe 10-18
La 10-17

« Takaisin

Cybex Sirona **ALE**Hinta:399.00 €499.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Mystic Pink, mallikappale

Myymälän mallikappale, tarkista saatavuus myymälästä.

Huom! Cybex Sirona kuuluu vamistajan Platinum Line -tuotteisiin, jotka tulee aina noutaa myymälästä.

Näin saat niiden käyttöön ja asennukseen henkilökohtaisen opastuksen ja varmistuksen sopivuudesta.

 

Turvallisesti selkä menosuuntaan syntymästä 18 kg saakka (n. 4 v.)

Selkä menosuuntaan turvaistuin vähentää vammautumisen riskiä etutörmäyksissä yli 80% verrattuna perinteisiin kasvot menosuuntaan asennettaviin ja valjailla varustettuihin turvaistuimiin, koska törmäysvoimat on suunnattu laajemmalle alueelle*.

  • Turvallinen selkä menosuuntaan asento jopa 4-vuoteen saakka.
  • 360° käännettävyys helpolla sivuttain asennolla
  • Kasvot menosuuntaan säädettävällä etusuojatyynyllä (9-18 kg)
  • Helppo asennus ISOFIX -kiinnityksellä
  • Teleskooppinen lisäsivutörmäyssuoja L.S.P.

Johtavat kuluttajajärjestöt suosittelevat siksi, että lapsia kuljetettaisiin selkä menosuuntaan myös ryhmän 0+ jälkeen. Loistavat turvallisuusominaisuudet sekä kätevä toimivuus tekivät uraauurtavasta Sirona yhdistelmäturvaistuimesta palkitun TESTIVOITTAJAN Saksan johtavan kuluttajajärjestön Stiftung Warentestin kolaritestissä 6/2012. *Tutkimuksen on tehnyt VTI - Swedish Road and Transport Research institute (Raportti 489A, 2003)

Näppärä 360° kääntötoiminto helpottaa elämää ja säätää vanhempien selän rasittumista.

Näppärä kääntömekanismi mahdollistaa istuimen kääntämisen selkä menosuuntaan asennosta kasvot menosuuntaan asentoon irrottamatta sitä autosta. Lapsi on myös helppo laittaa istuimeen kääntämällä istuin sivuttain auton oven suuntaan vain yhden kahvan painalluksella.

ISOFIX kiinnitys helposti vain yhdellä painalluksella sekä selkä, että kasvot menosuuntaan tekee kiinnityksestä helppoa, yksinkertaista ja takaa lisääntyneen turvallisuuden.

Sirona kiinnitetään auton ISOFIX -järjestelmään ja se ei tarvitse muuta kiinnitystä. Tukijalka istuimen etupuolella auttaa vaimentamaan rasituksia etutörmäyksissä ja antaa samalla lisää tukevuutta istuimelle. Tämä kiinnitystapa minimoi virheet ja puutteet kiinnityksessä sekä antaa oikean turvallisuuden.

Innovatiivinen Seat-toChassis teknologia muodostaa suoran yhteyden turvaistuimen ja auton korin välillä.

Kolaritilanteissa törmäysvoimat siirtyvät suoraan auton koriin, mikä samanaikaisesti aktivoi auton turvallisuusrakenteet ja turvaistuimessa alkaa samalla prosessi, joka jakaa rasitusvoimia jo mahdollisimman aikaisessa vaiheeessa onnettomuutta. (Patentti haettu).

Teleskooppinen vaakasuuntainen sivutörmäyssuoja L.S.P. vaimentaa sivutörmäyksen voimia erittäin aikaisessa vaiheessa kolaria. (Patentti haettu).

Sekä selkä, että kasvot menosuuntaan asennettuna CYBEX SIRONAn säädettävä Linear Side-Impact Protection System lisää turvallisuuden tasoa sivutörmäyksissä. L.S.P. System voidaan yksilöllisesti säätää istuimen sijainnin ja auton mallin mukaan ja se vaimentaa sekä ohjaa sivutörmäyksen voimia yhdessä hartia- sekä päänsuojien kanssa. (Patentti haettu)

VAIHTOEHTOISESTI - KASVOT MENOSUUNTAAN

Lapsille 9-18 kg

Riippuen lapsen koosta ja kehityksestä isommilla lapsilla saattaa olla liian vähän jalkatilaa istuessaan selkä menosuuntaan.

Siinä tapauksessa CYBEX SIRONA voidaan kääntää myös kasvot menosuuntaan käyttäen etusuojatyynyä 9-18 kg painoisilla lapsilla (n. 9 kk- 4 v.).

Säädettävä etusuojatyyny A.R.T. tekniikalla vähentää merkittävästi vakavien niskavammojen riskiä sitomatta lasta istuimen selkänojaan (Patentti haettu) Kiitos uuden integroidun kiinnitysmenetelmän ei ole enää tarvetta käyttää auton turvavyötä istuimen ja etusuojatyynyn kiinnittämiseen.

Kasvot menosuuntaan asennossa lapsi on kiinnitetty säädettävällä etusuojatyynyllä. Tämä toimii muistuttaen auton turvatyynyä, joka vaimentaa törmäysenergiaa alueellaan. Verrattuna perinteisiin 5-pistevaljaisiin, rasitus lapsen niskalle on merkittävästi alempi. Edelleen - onnettomuustilanteessa tyynyn uusi Active Response Technology (A.R.T.) varmistaa, että lapsi on aina kiinnitettynä istuimen suoja-alueella (Patentti haettu). Uuden, integroidun kiinnitystavan ansiosta ei ole myöskään tarpeellista enää kiinnittää etusuojatyynyä auton turvavyöllä (Patentti haettu).

pituus / leveys / korkeus: 680, 440, 635 mm
paino: 15 kg
ECE R44/04, Lisäyksen 7, Ryhmä 0+/1
Kangaspääliset ovat konepestävät 30°C
Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

Varmista soveltuvuus autoosi:

http://cybex-online.com/fi/carseats/sirona.html#a-compatibility

Huom! Toimitustapa vain nouto myymälästä. Myymälämme sijaitsee Lappeenrannassa.