Tuoteryhmät

Yhteystiedot

Crocoliini Oy
Valtakatu 30
53100 Lappeenranta
puhelin: 050 521 37 70 (Myymälä)
sähköposti: info[@]crocoliini.fi

Y-tunnus 2309688-5

Tarkemmat yhteystiedot

Myymälä avoinna:

Ma - Pe 10-18
La 10-17

« Takaisin

Lovi 360° muki kahvoilla (210 ml) MINI, Buddy Bear

Hinta:13.90 €

Lovi 360° muki on suunniteltu helpottamaan lapsen oppimista nokattomasta mukista juomiseen - ilman suuren sotkun riskiä. Koska mukissa ei ole nokkaa, se auttaa lapsen juomistaitojen kehittymistä luonnollisesti.

Yksiosainen kehämäinen venttiili mahdollistaa, että lapsi voi juoda mistä tahansa kohdasta mukin reunaa. Yksinkertaisen rakenteensa ansiosta Lovi 360° mukia suositellaan kaikenikäisille lapsille. Erityisen sopiva muki on kuitenkin niille, jotka eivät tarvitse tai halua enää käyttää pulloa tai harjoitusmukia.

Lovi 360° mukin kaulusosaan (venttiiliin) on lisätty SteriTouch ® suojaus. "SteriTouch ® käyttää hyväkseen hopean luonnollisia antibakteerisia ominaisuuksia vähentäen sairauksia aiheuttavien mikro-organismien kasvua.

Suosittelemme myös

Tuttiketju Lovi Retro Baby

lovi_tuttiketju_retro.jpg&width=280&height=500
Lovi tuttiketju on käytännöllinen pidike, joka voidaan helposti kiinnittää vauvan vaatteisiin estämään tutin hukkumista. Hyvin paikallaan pysyvä pihtimekanismi.  Helppo käyttää vaikka yhdellä kädellä. Pidikkeen etulevy on pyöristetty ja kuvitettu Lovi -sarjan teemalla.

 ..
Hinta: 6.90 €

Tuttiketju Lovi Indian Summer

lovi_tuttiketju_indian_summer.jpg&width=280&height=500
Lovi tuttiketju on käytännöllinen pidike, joka voidaan helposti kiinnittää vauvan vaatteisiin estämään tutin häviämistä. Hyvin paikallaan pysyvä pihtimekanismi. Helppo käyttää vaikka yhdellä kädellä. Pidikkeen etulevy on pyöristetty ja kuvitettu Lovi -sarjan teemalla.

 ..
Hinta: 6.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »