Tuoteryhmät

Yhteystiedot

Crocoliini Oy
Kauppakeskus Iso-Kristiina
Brahenkatu 5B
53100 Lappeenranta
puhelin: 050 521 37 70 (Myymälä)
sähköposti: info[@]crocoliini.fi

Y-tunnus 2309688-5

Myymälä avoinna:

Ma - Pe 10-19
La 10-18
Su Suljettu

« Takaisin

Nuk Genius tutti vastasyntyneelle, 0-2kkHinta:7.50 €

Vaihtoehdot

Tuote
Sininen
Lila
NUK Genius ortodonttinen TUTTI vastasyntyneelle, 0-2 kk

  • Silikonia
  • Extra pehmeä
  • Luonnollinen muotoilu
  • Enemmän tilaa suussa.

NUK Genius tutti edistää leuan, kitalaen, kielen, huulien ja hampaiden operatiivista vuorovaikutusta, joka on edellytys ravinnonottamisen, hengittämisen ja puheen kehittymiselle, ollen täten tärkeä myötävaikuttaja lapsen kokonaisvaltaisessa kehityksessä.


Uusi 0 koko on kehitetty yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa ja vastaa erityisesti pienten ja matalapainoisten vastasyntyneiden vauvojen erikoistarpeita.


EXTRA PEHMEÄ: sisäpuolen pehmeät kanavat tekevät tutista erityisen pehmeän ja joustavan. Vähentää leukaan kohdistuvaa painetta ja näin ollen hampaiden väärin linjautumisen riskiä.


LUONNOLLINEN MUOTO: NUK tutti on erityisesti muotoiltu simuloimaan äidin rintaa rintaruokinnan aikana, johtaen luonnollisen imemisen aistimukseen.


ENEMMÄN TILAA: Litistetty muoto antaa kielelle optimaalisen tilan suussa mahdollistaen luonnollisen imemisliikkeen. NUK Genius tutti on EN 1400 standardin mukainen.


KÄYTTÖ: Pese ja steriloi tutti ennen ensimmäistä käyttöä ja jokaisen käytön jälkeen. Suosittelemme pesemään tutin lämpimässä vedessä käyttäen mietoa käsitiskiainetta ja steriloimaan kiehuvassa vedessä (max. 5 min.). 
Purista mahdollinen tutin sisälle mennyt vesi ja desinfiointiaine pois ja anna tutin kuivua. 
Älä koskaan pese tuttia tiskikoneessa, konetiskiaine voi vaurioittaa tutin materiaaleja! 
Älä steriloi tuttia mikroaaltouunissa – se voi aiheuttaa tutin epämuodostumista ja vioittaa tuotetta. Suosittelemme sterilointiin NUK Vapo Rapid Höyrysterilointilaitetta.