Tuoteryhmät

Yhteystiedot

Crocoliini Oy
Valtakatu 30
53100 Lappeenranta
puhelin: 050 521 37 70 (Myymälä)
sähköposti: info[@]crocoliini.fi

Y-tunnus 2309688-5

Tarkemmat yhteystiedot

Myymälä avoinna:

Ma - Pe 10-18
La 10-17

« Takaisin

Dooky BuggyBarHinta:23.90 €

Monet lastenrattaat ovat varustettu kahdella työntökahvalla jolloin sinun täytyy käyttää  työntämiseen molempia käsiä.


Yhdellä kädellä työnnettäessä tarvitaan paljon voimaa , että rattaat kulkevat suoraan. Käsi puutuu helposti ja tuntuu epämukavalta.


Dooky Buggy Barilla voit helposti yhdistää kaksi kahvaa toisiinsa niin, että rattaita voi ohjata turvallisesti yhdellä kädellä . Nyt sinulla on toinen
käsi vapaana huolehtimaan muista sisaruksista, etsiä käsilaukusta puhelinta tai tuttipulloa! Se on nopea asentaa ja poistaa.


Sitä on helppo säätää ja se sopii kaiken merkkisiin  lastenrattaisiin.


Dooky Buggy Bar on voittanut jo useita palkintoja parhaana innovatiivisena tuotteena kansainvälisillä messuilla ja ollut ehdolla vastaavissa palkintoluokissa.

Suosittelemme myös

Dooky Design vaunuverho Grey Crowns

dooky_design_grey_crowns.JPG&width=280&height=500
Dooky tuuli/ aurinkosuoja on yksinkertainen, nopea ja tyylikäs ratkaisu joka suojaa lastasi auringolta, sateelta, tuulelta sekä lumelta. Dooky on kätevä pitää mukana kaikkialla ja sitä voidaan käyttää monta vuotta. Sopii lastenrattaisiin, -vaunuihin, vauvankantokoppaan, turvakaukaloon tai matkarattaisiin..
Hinta: 27.90 €

Addbaby Heijastinteippinauha 0,5m

addbaby_heijastinteippinauha.JPG&width=280&height=500
Erittäin kirkkaasti heijastava nauha kiinnittyy kaikkiin muovisiin, alumiinisiin ja teräksisiin pintoihin. Se sopii hyvin lastenrattaisiin, polkupyöriin ja kelkkoihin.

Kiinnitysohje: Leikkaa sopivan kokoinen nauhanpalanen ja kiinnitä se puhtaaseen ja näkyvään osaan vaunuja. Testattu (SP) ja CE-merkitty..
Hinta: 7.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »