Tuoteryhmät

Yhteystiedot

Crocoliini Oy
Valtakatu 30
53100 Lappeenranta
puhelin: 050 521 37 70 (Myymälä)
sähköposti: info[@]crocoliini.fi

Y-tunnus 2309688-5

Tarkemmat yhteystiedot

Myymälä avoinna:

Ma - Pe 10-18
La 10-17

crocologo2.jpg
Crocoliini on lapsiperheiden täyden palvelun erikoisliike ja verkkokauppa. Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset lapsiperheen arkeen, vaunuista ja tarvikkeista äitiys- ja lastenvaatteisiin, sekä ihastuttavat lelut perheen pienimmille ja sisustustuotteet lastenhuoneeseen.
Tule myymälään tutustumaan valikoimaamme ja asiantuntevaan palveluumme,

Lovi huvitutti I love **UUTUUS**

lovi_tutti_i_love_3.jpg&width=280&height=500
Lovi-sarjan dynaamisen huvitutin rakenne perustuu patentoituun silikonitekniikkaan. Symmetrinen malli mukailee rinnanpään muotoa.  Valmistettu heterogeenisista silikonikerroksista, jotka sallivat tutin laajentua ja supistua vauvan imurytmin mukaan.
Lääketieteellisesti testattu ja suunniteltu yhdessä..
Hinta: 9.90 €

Brio Maatila

Brio_maatila.jpg&width=280&height=500
Maatilalla riittää puuhaa: eläimet pitää ruokkia ja aitaukset korjata. Maanviljelijällä on ämpäri ja kottikärryt, joita hän lainaa mielellään. Eläimet rakastavat ulkoilua, mutta iltaisin ne on talutettava sisälle. Muista sulkea tallin ovet yöksi!

Suositus: 18kk+..
Hinta: 44.95 €

Ora sadesuoja yhdistelmävaunuun

ora_vaunusade.jpeg&width=280&height=500
Hyvän mallinen, erittäin hyvin suojaava sadesuoja! Suojaa tehokkaasti sateelta ja tuulelta. Sadesuojassa kiinteästi ommeltu heijastinnauha. Sadesuojassa on myös avaamista helpottava vetoketju. Voi käyttää vaunussa sekä kantokopan kanssa että myös ratasvaiheessa. Sopii kaikkiin Ora- ja Jovi-yhdistelmävaunuihin..
Hinta: 29.00 €

Avent Videoitkuhälytin SCD603/00

aventcd603_00.jpg&width=280&height=500
SCD603/00
Tärkeä yhteys lapseesi
Voit nähdä ja kuulla vauvasi mistä tahansa kotonasiSCD603 auttaa sinua säilyttämään turvallisen yhteyden lapseesi joka hetki. Täydellisen äänenlaadun lisäksi voit nyt myös nähdä lapsesi yöllä ja päivällä. Tämän helppokäyttöisen laitteen kantama on 150 metriä, joten..
Hinta: 175.00 €249.00 €

SkipHop Ruokalappu silikoninen, Perhonen

skiphop_ruokalappu_perhonen.JPG&width=280&height=500
Tämä turvallisesta silikonista valmistettu taskullinen ruokalappu helpottaa perheen pienimpien ruokahetkiä. Se on helppo huuhdella ja pyyhkiä puhtaaksi, ei kasvata pyykkivuorta! Ruokalapussa on säädettävä niskalenkki.


Lisätietoa tuotteesta: Ikä 6kk+
Turvallinen silikooni, muruset voi syödä taskusta..
Hinta: 19.90 €

Bumprider, musta

bump2.jpeg&width=280&height=500
Bumprider on uusi seisomalauta, joka sopii kaikkiin vaunu- ja ratasmalleihin.

Bumprider on helppokäyttöinen seisomalauta, joka voidaan kiinnittää kaikkiin vaunuihin ja rattaisiin - turvallinen lauta sopii lapsille n. 2 vuotiaasta 20kg painoiseksi saakka - seisomalauta ei luista ja sen sivuilla on..
Hinta: 89.00 €

Stokke Flexi Bath kokoontaitettava kylpyamme, valkoinen

flexi_bath_valkoinen.png&width=280&height=500
Kokoontaitettava lasten kylpyamme sopii vastasyntyneestä jopa 4-vuotiaaksi.
Amme taittuu kasaan ja menee pieneen tilaan, helppo säilyttää ja käyttää kotona tai matkoilla. Avattuna se on normaalikokoinen kylpyamme jossa kylpee mukavasti isompikin taapero.
Ammeessa on lämpöön reagoiva pohjatulppa joka..
Hinta: 43.00 €

Brio Opettavainen musiikkitoukka

brio_musiikkitoukka.jpg&width=280&height=500
Opettavainen musiikkitoukka
Teknologiaa ja leikkisää muotoilua yhdistävä BRIOn musiikkitoukka tarjoaa lapsellesi ainutlaatuisen tavan tutustua musiikin perusteisiin. Sillä voi luoda jopa melodioita! Jokainen kolo soi eri tavalla, kun siihen asettaa puupalikan. Toukan pään ja hännän voi yhdistää 10 eri..
Hinta: 34.95 €

Fisher Price Rainforest Melodies & Light Deluxe Gym

fisher_melodieslights.jpeg&width=280&height=500
Sademetsän maagisesta maailmasta on hauskaa oppia tämän puuhamaton avulla! Pehmeässä matossa on silkkiset reunukset ja värikkäitä lelukaaria kannattelee ystävällinen kirahvi. Kaarissa oleviin lenkkeihin voit laittaa erilaisia leluja joko ylemmäs tai hieman alemmas. Sademetsän ystäviä on kaikkialla mihin..
Hinta: 119.00 €

Dooky Kaukalopussi, Grey Crowns **UUTUUS**

dooky_kaukalopussi_grey_crowns.jpg&width=280&height=500
Dooky lämpöpussi sopii turvakaukaloon ja vaunuun!
Materaali on tuulenpitävä ja vettähylkivä. Etuosa kokonaan irroitettavissa vetoketjulla. Sisäpuoli miellyttävää velouria. Pussi soveltuu käytettäväksi sekä 3- että 5-pisteturvavöiden kanssa.


koko: 70 x 40cm


 ..
Hinta: 74.90 €